Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Przeczytaj wyzej dlaczego nie pisze do wlascicieli wspomnianych portali!Nie zycze Ci aby ktos kiedykolwiek robil Ci takie niesmaczne numery Glodny sytego nigdy nie zrozumie
Zgłoś wpis
21 Postów

(Koalski)
Wiking
AGA76 napisał:
Przeczytaj wyzej dlaczego nie pisze do wlascicieli wspomnianych portali!Nie zycze Ci aby ktos kiedykolwiek robil Ci takie niesmaczne numery Glodny sytego nigdy nie zrozumie

Aga, zrobiłaś już taki rwetes w wątku, w którym się te linki znalazły, że to wystarczyło, aby Ci ludzie uwierzyli.
Pod względem prawnym możnaby Ci powiedzieć "bujaj się kobieto".
A pod względem moralnym - ja bym wycofał, ale ja to nie Gabriel - każdy ma swoje morale.
No nic, trzymaj się...
Zgłoś wpis
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Teraz czekam tylko jak postapi adminka tego forum bo napisalam w tej sprawie do Niej Mam nadzieje,ze zlikwiduje te linki bo mam juz dosyc ludzkiej wrednosci Najbardziej zabolal mnie fakt,ze ktos postapil w taki sposob w stosunku do mojej osoby i obudzil zle wspomnienia
Zgłoś wpis
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Aga, bardzo ci wspolczuje.
A mowi sie, ze to baby sa wredne. Moj byly tez mi zrobil na zlosc.Co prawda nie zalozyl mi profilu nigdzie, ale zrobic cos, o czym wiedzial, ze mnie wkurzy. Zarejestrowal mnie za pomoca mojego nr personalnego, ktory zna do kosciola katolickiego i teraz dostaje piekne gazetki z st. Olavs kirke hahahahah no i podatek na kosciol place, chyba sie zabije
Zgłoś wpis
21 Postów

(Koalski)
Wiking
Hilton napisał:
Aga, bardzo ci wspolczuje.
A mowi sie, ze to baby sa wredne. Moj byly tez mi zrobil na zlosc.Co prawda nie zalozyl mi profilu nigdzie, ale zrobic cos, o czym wiedzial, ze mnie wkurzy. Zarejestrowal mnie za pomoca mojego nr personalnego, ktory zna do kosciola katolickiego i teraz dostaje piekne gazetki z st. Olavs kirke hahahahah no i podatek na kosciol place, chyba sie zabije

Hiltonie , to zapisz się do kościoła buddyjskiego /mogę podać namiary/. Jak się odrodzisz, to znaczy, że to była słuszna decyzja...

Zgłoś wpis
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Nie jestem zainteresowana kosciolami, zborami itp. ale dziekuje za propozycje. Do wymeldowania z "Olafa" zbieram sie juz od jakiegos czasu, ale zawsze czasu brak aby napisac do nich list.
Jezeli chodzi o kosciol buddyjski, to rowniez wedlug mnie nie uczy zadnych zasad moralnych. Kobieta, ktora zabrala moim dziecom ojca i dobila gwozdz do jego grobowej deski, jest buddystka. Jest wyrachowana, pazerna na pieniadze, po trupach do celu, bez kregoslupa moralnego, prawie jak katoliczka
Zgłoś wpis
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hilton wspolczuje Ci zlosliwego ex-cos Nas laczy Nie wiem czy z tego powodu sie smiac czy plakac wiec wybieram ta weselsza wersje bo mam juz dosyc nerwow
A mowia,ze to baby sa zlosliwe,wredne i ze tylko one sie mszcza
Twoj przypadek chociaz nie zniszczyl Ci opinii na forum publicznym i nikt Cie tu bezpodstawnie nie atakuje ani bezpodstawnie o cos nie oskarza a ja wciaz tu walcze o to aby w koncu dano mi swiety spokoj MASAKRA jak ludzie potrafia byc wredni,zlosliwi i pelni nienawisci bez konkretnego powodu
Zgłoś wpis
21 Postów

(Koalski)
Wiking
Hilton napisał:
Nie jestem zainteresowana kosciolami, zborami itp. ale dziekuje za propozycje. Do wymeldowania z "Olafa" zbieram sie juz od jakiegos czasu, ale zawsze czasu brak aby napisac do nich list.
Jezeli chodzi o kosciol buddyjski, to rowniez wedlug mnie nie uczy zadnych zasad moralnych. Kobieta, ktora zabrala moim dziecom ojca i dobila gwozdz do jego grobowej deski, jest buddystka. Jest wyrachowana, pazerna na pieniadze, po trupach do celu, bez kregoslupa moralnego, prawie jak katoliczka

No to masz teraz traumę na buddyzm, bo kobitka - deklarująca się buddystka - odebrała Ci chłopa.
Podejrzewam, że Budda nic o tym nie wiedział, ale mogę zrobić telefon w poniedziałek
Zgłoś wpis
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Koalski napisał:
Hilton napisał:

No to masz teraz traumę na buddyzm, bo kobitka - deklarująca się buddystka - odebrała Ci chłopa.
Podejrzewam, że Budda nic o tym nie wiedział, ale mogę zrobić telefon w poniedziałek

Sprostowanie - nie odebrala, ja jej go oddalam dobrowolnie i jestem jej wdzieczna za to, ze sie nim zainteresowala. Traume to ma moje starsze dziecKO.
Jesli chodzi o relige swiata, ja jestem antyreligijna i niewierzaca i nawet taki przystojniak jak ty mnie nie nawroci , ale telefon zrob
Zgłoś wpis
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Heh-samo zycie Hilton ...Zycie to nie jebajka-nie poglaszcze Cie po jajkach-tak mawia moj dobry znajomy z Polandii i ma sporo racji
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok